0722371951
office@tazzari-zero.ro
100% ELECTRIC
EFICIENȚĂ MAXIMĂ ȘI COMPROMIS ZERO

BATERII DE LITIU

TOATĂ PUTEREA LUMINII

*Până la 3000 clicluri de încărcare.

Descoperiți revoluția bateriilor cu litiu ale vehiculelor electrice Tazzari!

Tazzari EV, un pionier al inovației tehnologice pentru sectorul auto, furnizează întreaga gamă de mașini electrice prin intermediul acestui metal, cel mai ușor de pe pământ și capabil să ofere un potențial electrochimic foarte ridicat.

Acest tip de stocare a energiei a transformat lumea mașinilor electrice: de fapt, aceste baterii permit o autonomie și performanțe unice, cu foarte multe cicluri de încărcare a bateriei. *

BATERIILE LITIUM TAZZARI AU GARANȚIE DE 2 ANI, CU EXTINDERE PÂNĂ LA 5 ANI.

Autonomia mașinilor electrice Tazzari vă va duce departe!

În fiecare dimineață, puteți conduce mașina bazându-vă pe o autonomie de până la 200 km * (cu baterii de 200K): o distanță mult mai mare decât peste 90% dintre călătoriile efectuate în fiecare zi!

Tazzari a fost întotdeauna sinonim cu o autonomie extraordinară, grație gestionării electronice avansate a bateriilor cu litiu, greutății reduse a materialelor utilizate și sistemului de recuperare a energiei în decelerare și frânare.

Patru moduri de condus selectabile. Economia permite optimizarea consumului de energie și a distanței parcurse, oferind o eficiență maximă pentru o autonomie record.

AUTONOMIE RECORD

ALEGEȚI CALEA LIBERTĂȚII

*Estimarea de mai sus se bazează pe parametrii medii de condus cu o viteză constantă (50 km/h).

ÎNCĂRCĂ PESTE NOAPTE PENTRU O ÎNCĂRCARE COMPLETĂ A BATERII

REÎNCĂRCARE DE ORIUNDE

SIMPLU, PLUG IN!

„Umplerea rezervorului” nu a fost niciodată atât de ușoară!

Puteți reîncărca oriunde, simplu și rapid!

Fiecare vehicul poate fi conectat la o priză standard de uz casnic sau la stații de încărcare. Toate vehiculele electrice Tazzari sunt echipate cu încărcător de baterii integrat cu mai multe viteze.

În plus, bateriile cu litiu ale mașinilor electrice Tazzari nu au efect de memorie, astfel încât să le puteți reîncărca oricând și indiferent de nivelul rămas al bateriei. În orice situație, afișajul din interiorul mașinii indică starea de încărcare a mașinii dvs. electrice în orice moment.

Avantaje

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE

O GAMĂ DE VEHICULE ELECTRICE CU BENEFICII FĂRĂ NUMĂR

Economisiți cu o mașină electrică?

Mașinile electrice Tazzari EV garantează un cost pe kilometru inimaginabil de scăzut și fără precedent în comparație cu vehiculele convenționale cu 4 roți. Cu utilizarea frecventă într-un timp scurt, costul bateriei cu litiu a mașinii electrice va fi acoperit în totalitate. Atunci vei începe să economisești în fiecare zi!

Gata cu oprirea la benzinărie. Reîncărcați comod mașina electrică acasă: o priză electrică standard este suficientă pentru a reîncărca bateria.

Mașina electrică este de asemenea, o soluție de reducere a costurilor datorită întreținerii reduse. Având în vedere și potențialele beneficii fiscale și de asigurare, avantajele achiziției sunt nesfârșite!

ECOLOGICE ȘI COSTURI REDUSE

MAȘINA ELECTRICĂ ESTE PROIECTATĂ PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ȘI PENTRU MEDIU

Nu poluați planeta: atât dvs. cât și generațiile viitoare vor trăi într-o lume mai curată. Alegerea dvs. poate face diferența, deoarece conducerea unei mașini 100% electrice în fiecare zi va reduce poluarea.

Fiecare reîncărcare completă a beteriei are un cost extrem de scăzut și puteți călători până la 200 km * cu o singură încărcare.

De asemenea, puteți reduce poluarea de la sursă adaugând locuinței dvs. un sistem fotovoltaic și puteți conduce cu zero emisiile și practic fără cheltuieli.

* cu BATERII LITIU 200K la o viteză de 50 km/h constant.

Scrie cuvântul dorit pentru căutare și apasă Enter.

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.