0722371951
office@tazzari-zero.ro
CONCEPT
MULT MAI MULT DECÂT O "SIMPLĂ" MAȘINĂ ELECTRICĂ

100% FABRICAT ÎN ITALIA

CEA MAI BUNĂ CALITATE ITALIANĂ

Pionieri ai mobilității urbane cu emisii zero și punct de referință tehnologic și evolutiv de peste 10 ani: aceasta este TAZZARI EV, compania care proiectează, dezvoltă și produce mașini 100% electrice în inima Văii Motorului Italian, la uzinele grupului Tazzari din Imola.

CONCEPT ȘI DESIGN

STIL UNIC ÎN EVOLUȚIE CONTINUĂ

Designul inovator al fiecărei mașini electrice Tazzari EV este o caracteristică distinctivă și inconfundabilă a mărcii. Întreaga gamă s-a născut pe o foaie de desen alba, în centrul de design Tazzari EV Technology: spiritul sportiv al mașinilor electrice ZERO se reflectă în forme, cu liniile lor marcate, curate, pentru un rezultat final care reflectă futurismul și forța din orice unghi.

Sentimentul familial al diferitelor modele nu se abate niciodată radical de la amprenta originală. Puteți vedea întotdeauna evoluția elementelor stilistice ale acestui produs iconic în istoria vehiculelor electrice. Ușoare, cu o tehnologie avansată, cu performanța și sentimentul de pilotare a unui mic automobil sport, caracterizat prin „Made in Italia” și un un design futurist distinctiv.

UȘOARĂ, AVANSATĂ TEHNOLOGIC, CU PERFORMANȚELE UNEI MAȘINI SPORT MICI…

Imaginați-vă că vă puteți crea propria mașină electrică ca și cum ar fi o rochie creată de un designer italian.

Finisajul realizat manual este rezultatul experienței meșterilor în serviciul celor mai bune mărci de mașini sport din lume: un triumf „Made in Italy”.

PERSONALIZARE MAXIMĂ

ZERO COMPROMISURI

EXPERIENȚA DE CONDUS

ȘASIU FOARTE UȘOR

MULT MAI MULT DECÂT O "SIMPLĂ" MAȘINĂ ELECTRICĂ

Șasiul mașinilor electrice Tazzari EV s-a născut din ideea aplicării celor mai avansate tehnologii utilizate la mașinile sport.

Conceput și proiectat de TAZZARI EV TECHNOLOGY, realizat în întregime în cadrul facilităților Fonderie Alluminio Tazzari (lider de peste 50 de ani în producția de componente auto/moto), șasiul, format din piese turnate din aluminiu, profile din aluminiu și oțel asamblate cu adezivi aerospațial, asigură automobilelor electrice Tazzari o greutate minimă și caracteristicile structurale standard extrem de ridicate.

RACE, STANDARD, ECO, RAIN

ALEGEȚI DIN CELE 4 MODURI DE CONDUS

Una dintre caracteristicile care diferențiază mașinile electrice Tazzari este interacțiunea om-mașină oferită de 4 moduri de condus.

Printr-o simpla atingere, din tabloul de bord central puteți schimba instantaneu performanța, acționând asupra accelerației, recuperării energiei și puterii de frânare electrice.

Alegeți între modurile de conducere disponibile: Race, Standard, Economy și Rain pentru autonomie și performanțe ideale în orice moment.

Scrie cuvântul dorit pentru căutare și apasă Enter.

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.