0722371951
office@tazzari-zero.ro

Istoria

TAZZARI EV

Despre noi

Istoria companiei este istoria mașinilor electrice italiene, prima și singura mașină 100% electrică proiectată, dezvoltată și produsă la instalațiile Grupului Tazzari din Imola, în inima Văii Motorului.

Grupul Tazzari este un grup de companii fondat în 1963 datorită instinctului antreprenorial al lui Giorgio Tazzari, dar a fost o idee a lui Erik Tazzari (președinte al grupului din 2005), care în 2006 a condus la dezvoltarea proiectului ZERO: obiectivul nostru este de a crea o mașină de oraș electrică cu caracteristici tehnice nemaivăzute până acum, incluzând o tehnologie inovatoare de șasiu ultra usor care utilizează turnarea din aluminiu asamblată cu adezivi structurali aerospațiali și cea mai avansată tehnologie pentru gestionarea bateriilor cu litiu, pentru performanțe și autonomii extraordinare.

Tazzari ZERO s-a născut din experiența de jumătate secol a grupului Tazzari în tehnologia de topire a aluminiului și în furnizarea de componente auto/moto, combinate cu abilitățile dobândite în crearea șasiurilor, electronicii și designului.

Primul model de mașină electrică Tazzari ZERO a fost prezentat în decembrie 2009 la avanpremiera Salonului Auto de la Bologna. Acesta a intrat pe piață în ianuarie 2010.
În timp ce primul ZERO a fost un produs pionier și revoluționar, în anii următori compania s-a angajat în cercetări, producții suplimentare și dezvoltarea continuă a gamei și a noilor modele.
Mașinile electrice Tazzari au avantajul experienței de milioane de kilometri parcurși pe drumuri din întreaga lume.

Mai mult, Tazzari Group, prin divizia sa Tazzari EV Technologies, colaborează activ la dezvoltarea vehiculelor electrice și a autoturismelor altor mărci.
Evoluția continuă!

0
GRUPUL TAZZARI
0
PROIECTUL TAZZARI ZERO
0
PRIMUL ZERO DE PE PIAȚĂ
0
TAZZARI EV TECHNOLOGY

Scrie cuvântul dorit pentru căutare și apasă Enter.

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.